Justfog Justfog Minifit POD 1.6Ohm (3 stuks) De Minifit POD's zijn speciaal ontworpen voor de Minifit kit met een 1.5ML e-liquid capaciteit m.. Category: Anvils Product #: Justfog Minifit POD 1.6Ohm (3 stuks) 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 3,94 $€ 3,94 Available from: Hobby Works Deventer Condition: excellent condition 2 - 3 Days

Justfog Minifit POD 1.6Ohm (3 stuks)

€ 3,94
Excl. BTW: € 3,26
Merk: Justfog
Model: Justfog Minifit POD 1.6Ohm (3 stuks)
Beschikbaarheid: 2 - 3 Days

De Minifit POD's zijn speciaal ontworpen voor de Minifit kit met een 1.5ML e-liquid capaciteit met twee handige vul-openingen. De POD's hebben een weerstand van 1.6Ohm en verzorgen een optimale smaak. 

 

De Justfog Minifit POD is een navulbare cartridgge van 1.5Ml met een 1.6Ohm ingebouwde coil vervaardigd van Japans organisch katoen. Dit katoen resulteert in een zuivere smaak die samen met de bottom airflow en veilig navulsysteem een fantantische vape ervaring biedt. De POD's zijn verenigbaar met de Justfog Minifit batterij en de Justfog Minifit startset. Wanneer de dampproductie minder wordt en u een verbrande smaak proeft dient u de POD te vervangen.

Specificaties

  • Afmeting: 21 x 15 x 28mm
  • E-liquid capaciteit: 1.5ML
  • Weerstand: 1.6Ohm

 

Inhoud set

  • Justfog Minifit POD's (3x)

Specificaties

Merk

Justfog

Inhoud

1.5ML

Garantie

DOA